Több, mint 10 000 termék egy helyről! Minden ami háztartásod, irodád számára szükséges lehet! 

Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 664 3835

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Nettrade Kft.
Cím:
1024 Budapest, Keleti Károly utca 8.
Személyes átvétel itt:
1024 Budapest Keleti Károly utca 8.
Telefon:
Áruház neve:
papir-bolt.hu
Adószám:
10389759-2-13
EU adószám:
HU10389759
Cégjegyzék szám:
13-09-220657
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Kapcsolattartó neve:
Péter Kovács
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36309869511
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
 • Bolti átvétel
  5000 Ft felett ingyenes.
  1024 Budapest Keleti Károly utca 8. A TE játékboltod

  Személyes átvétel nyitvatartás:

  Hétfő: 08:00 - 17:00
  Kedd: 08:00 - 17:00
  Szerda: 08:00 - 17:00
  Csütörtök: 08:00 - 17:00
  Péntek: 08:00 - 17:00
  Szombat: Zárva
  Vasárnap: Zárva
  Bolti átvétel
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  4 998  Ft
  390 Ft
  4 999  Ft
  -
  ingyenes
 • MPL csomagautomata
  A küldeményt a rendeléskor kiválasztott Postai automatába küldjük, mely a feladást követő munkanaptól átvehető bármely időpontban. A Postai csomagautomaták országszerte több mint 50, könnyen megközelíthető helyszínen, többnyire 0-24 órában érhetők el.
  Utánvéttel történő fizetés esetén 250 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  A munkanapokon 10:00 óráig beérkező rendeléseket két munkanapon belül bekerülnek a kiválasztott csomagautomatába.

  A Posta abban az időpontban, amikor elhelyezi csomagodat az automatába SMS értesítőt küld a vásárláskor megadott mobilszámra, ezért fontos, hogy a megadott telefonszám helyes legyen. Átvételkor a megkapott kódot és a telefonszámot kell megadni az automatánál.

  Előnyök:
  - Az automaták frekventált helyeken vannak
  - Jellemzően 0-24 között elérhetők az automaták
  - A legkedvezőbb árú szállítás

  Hátrányok:
  - Az automatáknál csak bankkártyával lehetséges a fizetés, készpénzzel nem
  - Nagy csomagforgalmú időszakokban, hosszú hétvégék után egy napos csúszás elő szokott fordulni
  - Terjedelmes csomagoknál nem vehető igénybe ez a szállítási mód a rekeszek véges mérete miatt
  - Mindössze két nap áll rendelkezésre a csomag átvételére az SMS értesítéstől számítva

  Amennyiben kicsúsznál a két napos határidőből, úgy a küldemény a legközelebbi postára kerül letétbe, ahol további 10 nap áll rendelkezésre az átvételre.

  Tapasztalatunk szerint egy probléma szokott még nagyon ritkán felmerülni. Hibás vagy telített automata esetén szintén a legközelebbi postán teszik le a csomagot, amiről SMS-ben is küldenek értesítést.
  Átvételkor a személyazonosság igazolása nem szükséges, elég az SMS bemutatása.

  További információkért: http://www.csomagautomata.hu/
  mpl_api_postapont
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  790 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • MPL postapont
  PostaPontra kért szállítás esetén nincs házhoz szállítás! Amennyiben ezt választod, a Magyar Posta partnereinek átvételi pontjaira kérheted a csomag kiszállítását, melyek jellemzően MOL töltőállomások és Coop üzletek. A küldeményt az általunk való feladást követő munkanapon veheted át a megadott átvevő helyen, melyről a Posta email és SMS értesítést is küld.
  Utánvéttel történő fizetés esetén 390 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  Amennyiben ezt a szállítási módot választod, akkor megnyílik egy menü, melyben ki tudod választani a számodra ideális átvételi pontot. A kiválasztott csomagpontnál látni fogod annak pontos címét és nyitva tartását is.

  Előnyök:
  - Országosan több száz posta pontos partner közül választhatsz
  - Két munkanapos szállítási határidővel átvétel a csomagponton, a hozzánk munkanapokon 10:00 óráig beérkező rendelésekre
  - SMS és email értesítés a megérkezésről
  - Az értesítéstől számítva 10 munkanap áll rendelkezésedre a csomag átvételére
  - A Postapontos partnereknél készpénzzel és bankkártyával is kifizetheted a küldeményt

  Hátránya:
  - Nagy terheltségű időszakban előfordulnak egy napos csúszások (ezért ha sürgős, akkor inkább a GLS csomagpontos szolgáltatását ajánljuk)
  mpl_api_postapont
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  990 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS csomagautomata
  Magyarországon 400 településen több, mint 1000 GLS CsomagPont vagy Csomagautomata üzemel. Igazítsd saját időbeosztásodhoz a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével. A GLS Automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésedre áll.
  A csomagok a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek, így a munkanapokon 10 óráig leadott megrendelésed a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a kiválasztott GLS Automatába. Utánvéttel történő fizetés esetén 250.- forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz!
  A GLS értesítőt küld, amikor a csomag megérkezett a kiválasztott átvevő helyre, a csomag átvételére az Automatákból az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre, az utánvét kifizetése Automata esetén kizárólag bankkártyával lehetséges.
  További információk: https://csomag.hu/
  Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
  mygls_api_dropoffpoints
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  999 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS csomagpont
  Magyarországon 400 településen több, mint 1000 GLS CsomagPont vagy Csomagautomata üzemel. Igazítsd saját időbeosztásodhoz a csomagátvételt a GLS Automaták és GLS Csomagpontok segítségével. A CsomagPontok különböző profilú üzletekben találhatók, bankkártyás fizetés csak azokban az üzletekben lehetséges, ahol ez külön fel van tüntetve!
  A csomagok a feladást követő munkanapon kiszállításra kerülnek, így a munkanapokon 10 óráig leadott megrendelésed a rendelést követő munkanapon már meg is érkezik a kiválasztott a kiválasztott GLS CsomagPontba. A GLS értesítőt küld, amikor a csomag megérkezett a kiválasztott átvevő helyre. GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét!
  Utánvéttel történő fizetés esetén 390.- forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz!
  További információk: https://csomag.hu/
  Csomagpont lista letölthető: https://gls-group.eu/HU/hu/eseti-szallitasok/gls-csomagpont
  mygls_api_dropoffpoints
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  1 190 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • Foxpost csomagautomaták
  A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek.
  Utánvéttel történő fizetés esetén 390 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.
  Az automaták listáját és további információt itt találsz:
  https://www.foxpost.hu/csomagautomatak
  foxpost_hu_api2_automata
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  1 190 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • Packeta.hu
  A Packeta-val küldött csomagok a feladást követően 1-3 munkanapon belül átvehetőek a kiválasztott csomagponton vagy automatában. Automatába a kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. A csomagok kiszállítására a Packeta időgaranciát nem vállal, ezért előfordulhat, hogy később érkezik a csomagod az automatába.
  A csomagod érkezéséről a Packeta SMS-ben és E-mailben fog értesíteni, a kapott jelszót bemondod az átvételi ponton és már nálad is a csomagod.

  FONTOS! A Z-BOX-ok nem rendelkeznek kijelzővel, a csomag átvételéhez a Packeta applikációt kell használni. A Z-Box-hoz érve kapcsod be telefonodon a Bluetooth és a helymeghatározási szolgáltatást. Nyisd meg a Packeta alkalmazást, amely automatikusan párosítja készüléked a csomagautomatával, majd kinyitja a csomagodat tartalmazó rekeszt is.
  Mi az a Packeta csomagpont és Z-BOX?
  A Packeta egy olyan profi csomagküldő hálózat, mely Magyarország területén egyre több helyen elérhető. Mára már több mint 800 átvevőpontjuk van és napról napra növekszik ez a szám. Az átvevőpontokra és Z-BOX automatákba gyorsan és olcsón szállítják a csomagokat. Az aktuális átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: Packeta átvevőhelyek
  A Packetának köszönhetően nem kell otthon várnod a futárt, mert csomagod kérheted a legközelebbi boltba vagy Z-BOX automatába. A boltok, benzinkutak, kozmetikai szalonok, papírboltok, élelmiszer üzletek vagy éppen horgászboltok nyitvatartási idejében bármikor, akár 1 perc alatt átveheted a csomagod. A Z-BOX automatákban hasonlóan mint a Foxpost automatáiban éjjel-nappal bármikor hozzá juthatsz a csomagodhoz.
  FONTOS!
  Csomagod átvételére Packeta Ponton 7 naptári nap, Z-box automatában 3 naptári nap áll rendelkezésedre. Amennyiben nem tudod ez idő alatt átvenni, kérheted a Packetá-nál az átvételi idő meghosszabbítását.
  A csomag maximális súlya 10 kg lehet. Packeta pontra küldhető csomag maximális mérete összesen 150 cm (a leghosszabb oldal 120 cm), de az automatákba csak kisebb méretű csomagok férnek be, így rendeléskor ezt vedd figyelembe, ha automatába kérnéd a csomagodat.
  Utánvéttel történő fizetés esetén 390 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  packeta_hu
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  1 290 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • MPL házhozszállítás
  Az MPL a Magyar Posta futárszolgálata, a küldeményt legkésőbb a feladást követő második munkanapon 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megadott címre. Amennyiben a címzett nem tartózkodik a megadott címen, úgy a következő munkanapon ismételten megkísérlik a kézbesítést. Amennyiben ez a kézbesítés is sikertelen, akkor a küldemény körzeti csomagletétbe kerül, ahol 10 napig átvehető. Kérjük vedd azt is figyelembe, hogy a kézbesítés adott napon belüli időpontjára vonatkozó kérését az MPL-nek nem kötelessége betartani, mi természetesen ráírjuk azt a csomagra.
  Utánvéttel történő fizetés esetén 490 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  Előnyök:
  - Bankkártyás fizetési lehetőség a futárnál, az átvételkor
  - Második díjmentes kézbesítés (ha az első sikertelen lenne)
  - E-mail értesítés a feladás napján, illetve a kézbesítés napján is
  - Letéti szolgáltatás a területi postahivatalban

  Hátrányok:

  - Nagy terheltségű időszakban illetve hosszú hétvégék után előfordulnak egy napos csúszások (ezért ha sürgős, akkor inkább a GLS futárszolgálatot ajánljuk)
  - A kézbesítők kevésbé jól kommunikálnak egyedi kérések esetén (szállítás időpontja, telefonhívás) Amennyiben hívást kérsz, kérjük tüntesd fel azt a megjegyzés rovatba a rendelés leadásakor, mi pedig felírjuk a csomagra a hívással kapcsolatos kérést. A futárok nem kommunikálnak SMS-ben!
  - Nehezebben elérhető telefonos ügyfélszolgálat, nagy terheltségű időszakokban

  Kérjük ehhez a szállítási módhoz valódi nevet adjál meg, mivel a Posta kérheti a személyazonosság igazolását!
  mpl_api
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  1 390 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
 • GLS házhozszállítás
  Áruházunkban leadott és visszaigazolt rendelésedet a GLS futárja szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között. A munkanapokon 10 óráig beérkezett megrendelésedet, a futárszolgálat következő munkanapon kézbesíti. Az árlistában szereplő szállítási árak KIZÁRÓLAG MAGYARORSZÁG területén belül érvényesek. Utánvéttel történő fizetés esetén 490 forint kezelési költség adódik hozzá a szállítási díjhoz.
  Szolgáltatások:
  - 1 munkanapon belüli kézbesítés
  - Második, díjmentes kézbesítés (ha az első sikertelen lenne)
  - A kiszállítás reggelén e-mail értesítést kapsz benne a csomagszámmal, a futár telefonszámával és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumával. A megadott információk alapján lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a GLS futárral.
  mygls_api
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  24 998  Ft
  1 890 Ft
  24 999  Ft
  -
  ingyenes
Fizetés
 • Bankkártyás fizetés
  simplepay_hu_v2 Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
 • Bankkártyás fizetés a Six Payment rendszerén keresztül
  Ezen fizetési mód kiválasztása esetén a Six Payment rendszerébe irányítjuk át a vásárlót, ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a fizetési megoldás oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. A rendelés végösszegével a rendelés leadása során terheljük meg bankkártyáját. Elfogadott bankkártyák: Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club International, Discover, UnionPay, JCB, Paymit.
 • Átutalás (előreutalás)
  Rendelésedet értékhatártól függetlenül utalással is fizetheted.
  Amenniyben rendelésed meghaladja az 50 000.- forintot, akkor ezt utalással vagy kártyás fizetéssel egyenlítheted ki. Visszaigazoló e-mail után megadott számlaszámra tudod megtenni utalásodat. FONTOS: az átutalásnál mindenképpen megjegyzésben add meg megrendelésszámodat.
 • Utánvéttel
 • Utánvéttel GLS csomagautomatánál
 • Utánvéttel csomagautomatánál
 • Csomagküldő átvevőhelyen
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!